PROFESSZIONÁLIS TESTELHAGYÁS ÉS TUDATOS ÁLMODÁS,

avagy

AZ OOBE – l i v e – CÉLKITŰZÉSE:

Az OOBE – l i v e – képzések célja, hogy az érdeklődők és a fejlődni akarók minél gyorsabban, könnyebben és egyszerűbben elérjék azt a megváltozott tudatállapotot, amit a köznyelv tudatos álmodásként/testen kívüli élményként, vagy asztrális projekcióként ismer. Mindezen túl az oktatás szerves része, hogy a gyakorló megtapasztalja, hogyan mélyítheti el és tarthatja fent ezt az elkülönült tudatállapotot, valamint, hogy hogyan érheti el az előre kitűzött célokat, ezáltal hatást gyakorolva a mindennapi életre.

SZEMINÁRIUM

A TUDATOS ÁLMODÁS ÉS TESTELHAGYÁS SZEMINÁRIUM ÉS WORKSHOP egy olyan 3 napos intenzív rendezvény, ahol a résztvevők nap közben megkapják a szükséges iránymutatást a fázisba jutáshoz (tudatos álom/testen kívüli élmény) éjjel pedig gyakorolják a módszereket. Ezért is nagyon fontos, hogy a résztvevők ezeken az éjjeleken mindenképpen próbáljanak meg zavartalan környezetben aludni, ezzel is növelve a hatékonyságot. A szemináriumok légköre barátságos és nyílt, ahol az emberek megosztják egymással tapasztalataikat, a fejlődés meggyorsítása érdekében.

Azoknak, akiknek valamiért nem megfelelő a három napos szeminárium képzési rendje, valamint akiknek a szemináriumon túlmutatóan fontos egy részletesebb és mélyebb együttműködés a személyes célok gyorsabb és hatékonyabb elérése érdekében, további lehetőségek állnak rendelkezésre. A fázis (tudatos álom/testen kívüli élmény) gyakorlása egy életforma, aminek a kialakításához fontos egy külső szakember jelenléte, aki a maradandó és mélyreható változáshoz vezető úton kíséri a gyakorlót. Ehhez a legjobb hasonlat egy profi sportoló és egy profi sportedző együttműködése.