ÉRDEKEL A TUDATOS ÁLMODÁS ÉS A TESTEN KÍVÜLI ÉLMÉNY?

AKKOR ITT VAN ÉLETED EGYIK LEGNAGYOBB LEHETŐSÉGE! MOST 6 HÉTEN KERESZTÜL VEHETSZ RÉSZT A FÁZIS (TUDATOS ÁLOM/TESTEN KÍVÜLI ÉLMÉNY) TAPASZTALATOK MEGSZERZÉSÉHEZ SZÜKSÉGES INTENZÍV KÉPZÉSEN, FOLYAMATOS TRÉNERI SEGÍTSÉGGEL!

MIRŐL LESZ SZÓ?

⚫ A fázis (tudatos álom/testen kívüli élmény) megtapasztalásához szükséges mindennapos teendőkről.

 

⚫ Arról, hogy hogyan kell végrehajtani ezeket a cselekményeket, hogy a lehető leghatékonyabban működjenek.

 

⚫ Napi/heti/havi időbeosztásról, aminek segítségével a legjobb eredményeket érheted el, túlhajszolás nélkül.

 

⚫ A fázis felhasználásával kapcsolatos tudnivalókról.

KINEK VALÓ?

1.

Annak, akit érdekel a tudatos álmodás és/vagy a testen kívüli élmény. Szeretne naprakész tudást szerezni, illetve minél hamarabbi gyakorlati élményekkel gazdagodni. Mindazonáltal meg akarja tanulni azt is, hogy mihez tud kezdeni ezzel az új tudással.

2.

Annak, akinek volt már tudatos álma, és/vagy testen kívüli élménye, és szeretne még többet tapasztalni. Illetve emellett szeretné megtanulni, hogyan használhatja ki a jelenségben rejlő lehetőségeket.

A FÁZIS FELHASZNÁLÁSA

⚪ Felhasználhatod a fázist, hogy két világban létezz egyszerre. (Hamarosan rájössz, hogy egy világ már nem elég.)

 

⚪ Megtanulhatod hogyan szerezz olyan információkat, amelyek hozzájárulnak a sikerhez, és a mindennapi életminőséged javításához.

 

⚪ Felhasználhatod a fázist tested működésének befolyásolására.

 

⚪ Eszközt kapsz a kezedbe a térben és időben való utazáshoz.

 

⚪ Rájössz, hogyan találkozhatsz bárkivel.

 

⚪ Nálad lesz a leghatékonyabb eszköz vágyaid megéléséhez, és a korlátlan szabadsághoz.

 

⚪ Egyedülálló és rendkívül hatékony módon fejlesztheted önmagad.

 

⚪ Növelheted kreativitásod, soha nem látott mértékben.

 

⚪ A felsoroltakon kívül még másra is használhatod.

KI TARTJA?

Eszenyi Zsolt, aki:

⚪ 2011 óta foglalkozik a tudatos álmodás gyakorlásával,

 

⚪ 2017 óta tart szemináriumokat a fővárosban és vidéken,

 

⚪ 2017 óta tart egyéni képzéseket,

 

⚪ a nagy sikerű “A Fázis” könyv magyar szakmai lektora.

AKIK MÁR VÉGIG CSINÁLTÁK

Az életnek egy olyan oldalát tapasztaltam meg, amiről korábban nem is “álmodtam”… 

És egészen biztosan állíthatom, hogy e nélkül a segítség nélkül nem tapasztalhattam volna ennyit, hiszen pár évvel korábban egyedül is próbálkoztam kicsit, nem sok sikerrel. Azért is nagyon hasznos volt, mert így a végére összeállt belőle egy “edzésterv” amit beépíthetek a rutinomba, hogy tovább finomítsak a technikámon. Végtelenül hálás vagyok ezért, és remélem egyszer valamilyen módon meghálálhatom! 

Móczár Dániel

AKIK MÁR VÉGIG CSINÁLTÁK

Gyerekkorom óta érdekelnek az álmok, de csak egy éve foglalkoztam komolyabban a témával.

Mindent megtettem, hogy tudatos álmom legyen, de valahogy nem jött össze és lemondtam róla.

Akkor találtam meg Zsoltnak a hirdetését a hat hetes kurzusról és arra gondoltam, hogy egy esélyt adok még ennek a dolognak!

Ez idő alatt egy hétről hétre felépített folyamat részese lehettem. Tehát nem belecsaptunk a közepébe hanem volt egy felkészítő része ami elvezetett az “élesebb akcióhoz” ahol már nem voltam olyan kezdő, mert Zsolti belém égette 🙂 az apróbb részeket és hát, mint tudjuk a részletekben van a lényeg! 🙂

Zsolt személyében pedig egy nagyon türelmes, jó indulatú embert ismertem meg!

És ami számomra lényeges, érezhető, hogy Ő azt csinálja amit szeret! 

Tehát összefoglalva ha hajlandó vagy gyakorolni és elég elszánt vagy, Zsolti segítségével neked is sikerülhet és ha egyszer sikerül onnan már csak fejlődni lehet!

Árvai Andrea

AKIK MÁR VÉGIG CSINÁLTÁK

Számomra nagyon hasznos volt a 6 hetes kurzus. Voltak sikereim, és sok új dolgot tapasztaltam, teljesen másképp tekintek már az “alvás”-ra. Nagyon hasznosak voltak a gyakorlatok, sajnos volt olyan, és még most is előfordul, hogy nem sikerül. Ennek viszont az oka én magam vagyok. 

Ajánlani tudom, mert az idő előrehaladtával ebből sokat lehet profitálni, és hihetetlen élményekkel gazdagodni, ha az ember követi és megfelelően hajtja végre az utasításokat.

Andrási Zsuzsanna

AKIK MÁR VÉGIG CSINÁLTÁK

Lehetőségem volt kipróbálni a tudatos álomról szóló tanfolyamot Zsolt felügyelete alatt. 

Rengeteg segítséget és tanácsot kaptam. Folyamatos kapcsolattartás, biztatás és magyarázat mellett amit  kaptam, még jobban megerősítette a hitem abban, hogy ezt nem szabad abbahagyni. 

Érdekes dolgokat tapasztaltam tudom, hogy ez még csak a kezdet! 

Köszönöm!

Bíró Hajni

 

AKIK MÁR VÉGIG CSINÁLTÁK

Érdekes élmény volt számomra a kurzus. A technika határozottan működik, a kitartás és az elszántság itt is, mint mindenhol alapfeltétel, de a siker nem marad el. Zsolt nagyon segítőkész, ami nagyon nagy előny ilyen területen. Minden kérdéshez, kéréshez készségesen áll hozzá, nincsen tabu, jó vagy rossz tapasztalat, és ami nekem a legjobban jött, hogy a türelme legalább akkora, mint a segítő készsége. Szívből ajánlom mindenkinek az “OOBE – l i v e -” ot, akár kezdő, akár haladó a témában. Szép álmokat mindenkinek. 🙂

 

Zsolti köszönöm szépen a hetek alatt felém tanúsított türelmedet, tudom nem lehetett könnyű a “késleltetett” válaszaimat kivárni, hálás vagyok Neked. A kurzus és a technikák tényleg jók, és működnek, a jövőben biztosan még csiszolok a tudásomon, és fejlődök a témában.

Winkler Zsófia

AKIK MÁR VÉGIG CSINÁLTÁK

Nagyon örülök annak, hogy részt vehettem az “OOBE – l i v e -” hat hetes FÁZIS (tudatos álom/ testen kívüli élmény ) kurzusán. Kíváncsian, és nagy lelkesedéssel kezdtem el a feladatok végrehajtását. Az elején még nehéz volt, de minél többször végeztem el a megadott feladatokat, annál jobban berögzültek a gyakorlatok. Ennek eredményeként többször is sikerült tudatosan álmodnom. Elmondhatatlanul jó érzés fogott el akkor, amikor rájöttem arra, hogy az álmomat én irányítottam. A kurzusról csak jókat tudok mondani. Az útmutatásokat érthetően kaptam meg, és lépésről-lépésre haladva jutottam el a fázis élményig, ami ennek a remek technikának és a megalkotójának köszönhető. Köszönöm a sok biztatást, és a segítséget amit kaptam. Hálás vagyok azért, hogy elsajátíthattam ezt a technikát, mert ezután még számtalan élményben lehet részem.

Sipos László

AKIK MÁR VÉGIG CSINÁLTÁK

Úgy vettem észre magamon (a magánéleti nehézségek mellett), hogy sikerült fejlődést elérnem. 
Sokszor nem volt könnyű nekiállni és csinálni a megbeszélt feladatokat, de utána mindig megkönnyebbültem, és büszke voltam magamra, hogy “igen, ma is tettem valamit a fejlődésem érdekében”. A kapott feladatok változatosak voltak, valamint bizonyos keretek között személyre szabhatóak.  A feladatok – ha nem tévedek – apránként, de folyamatosan egymásra épülve következtek sorban. Bármikor, bármilyen kérdés vagy tapasztalat volt és ezzel kapcsolatban írtam, Zsolt mindig normálisan, és részletesen válaszolt. Kicsit sajnálom, hogy már le is telt a 6 hét, mert úgy érzem, hogy még szükségem lenne időközönként egy-egy tanácsra, útmutatásra. Viszont úgy gondolom, hogy Zsolt maximálisan mellettem állt az egészségügyi problémái ellenére is, és amikor csak módjában állt, válaszolt a kérdéseinkre és segített nekünk.

Ezáltal megkaptunk minden fontos instrukciót, amire éppen szükségünk volt.  Mindent egybevéve nem tudok olyan indokot mondani, hogy miért nem ajánlanám ezt a kurzust.
Úgy gondolom, hogy akinek szüksége van komolyabb segítségre a témával kapcsoltban, itt mindent megkaphat.

Horváth Róbert

HA ÚGY GONDOLOD, HOGY NEM SZERETNÉL LEMARADNI ERRŐL A PÁRATLAN ÉS EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉGRŐL, AKKOR JELENTKEZZ AZ ALÁBBI KÉRDÉSEK MEGVÁLASZOLÁSÁVAL!

1. Volt-e már tudatos álmod/testen kívüli élményed?

2. Ha van rendszeresen, milyen időközönként és milyen módszerekkel?

3. Hány órát alszol naponta?

4. Hány éves vagy?

5. Átlagosan mennyi álmodra szoktál emlékezni éjszakánként?

6. Egy 1 és 10 közötti skálán mennyire élénkek az álmaid? (1- semennyire, 10 – nagyon)

7. Mit gondolsz, mi az oka, hogy eddig nem értél el olyan sikereket, mint amilyeneket szeretnél?

13 + 10 =

OOBE – l i v e – 2018. Minden jog fenntartva!