A sorozat befejező részét olvasod. Ha még nem volt szerencséd az előző részekhez, vagy valamelyik kimaradt, itt eléred őket:

Tehát valahol ott tartottunk, hogy néhányaknak állítólag sikerült előre megálmodni a lottó számokat, ebből kiindulva pedig kísérletezésekbe kezdtem, amiknek közzétettem néhány eredményét. A koncepció az volt, hogy ha ezeket az információkat „egyszerű” álmokkal sikerült bárkinek is elérni, akkor ez egy tudatos álomban is megkísérelhető.

Ehhez természeten az információszerző technikákat használtam. Az esetek döntő többségében egyszerűen megkérdeztem az álomkaraktereket/élő objektumokat, hogy melyik számokat fogják kisorsolni a következő alkalommal. Az EuroJackpot és ötös lottó számai érdekeltek: ha már lúd, legyen kövér.

Miért működhet? Pro és kontra.

Az ezoterikus/okkultista/spirituális, stb. tanok azt állítják, hogy tulajdonképpen a múlt, és a jövő alakulásai kiolvashatóak más világokból. A számtalan kifejezésen és részletekbe menő leírásokon most kár leragadni, ezért maradjunk kultúránk legismertebb terminusánál, ami az Akasha-krónika. Az Akasha-krónikához való hozzáférés az elméletek szerint álom/testen kívüli élmény során elérhető, tehát megpróbálható az információk kinyerése. Nagyon leegyszerűsítve így írja le a spirituális elmélet, hogyan tartják lehetségesnek ezt a folyamatot.

Viszont a teória szerint mégsem tudható meg bármi. Az egyén megfelelő fejlettségi szintje, a kéréssel kompatibilis karmája, és az illetékes lények hozzájárulása nélkül az individuum nem kaphat jogosultságot bármilyen adat birtokba vételére.

A tudományos világ megközelítése szerint az emberi agy rengeteg információt tud tárolni (2,5 millió petabyte), de hogy ez a gyakorlatban pontosan mit is jelent, azt nehéz elképzelni. Mindenesetre az emberi elme hatalmas potenciált hordoz magában, és ezt a lehetőséget sokak szerint remekül ki lehet használni tudatos álomban.

A probléma az, hogy a lottó sorsoláshoz nem állnak rendelkezésre előzetes adatok, amelyek alapján az agy ki tudná számítani az események (számok húzásai) várható kimenetelét. Az, hogy az eddig kisorsolt számokat átnézzük, kevésnek bizonyul, legalábbis esetemben biztosan. Másrészről a véletlenek sorozata miatt inkább csak valószínűséget lehet megállapítani, pontos adatokat aligha.

A gyakorlatban látható volt, hogy ezek a nehézségek hogyan alakítják az élményeket. Bármilyen világnézet is áll hozzánk közelebb, az eredmények megkérdőjelezhetetlenek, már ha nem vagyunk túl fanatikusak.

Bár a fázisban (tudatos álom/testen kívüli élmény) az információszerzés nem túl bonyolult, az ilyen és ehhez hasonló gyakorlatok során mégis gyorsan kiderül a gyakorló számára, hogy bizonyos dolgokra nélkülözhetetlen figyelmet fordítani.

Olykor már a folyamat puszta megkezdése is nehézségeket okozhat, de ezek a hibák egy kis utólagos korrekcióval könnyen javíthatóak.

Amikor azonban olyan zavaros vizeken hajózunk, mint a nyertes lottó számok megjóslása, az információforrások gyakorlatilag teljesen használhatatlannak bizonyulnak. A legjobb esetben az objektum egyszerűen őszintén megmondja: nem tudja a választ. Máskor előfordul, hogy a megjátszható számtartományon kívül eső számokat kapunk, vagy esetleg többet, mint amennyit meg lehet játszani.

Konkrétan milyen eredményeket sikerült elérni?

A kísérletek közül mindössze egyszer sikerült annyi találatot elérni, amiért már fizetett is a Szerencsejáték Zrt. Ez is a legkisebb összeg volt, tehát összesen 3 számot sikerült eltalálni az EuroJackpoton, a 7 (5+2) számból.

Figyelmetlenség lenne ebből arra a téves következtetésre jutni, hogy a fázis információszerző technikái hatástalanok. Utalva a fentebb leírtakra, bármilyen világnézettel rendelkezzünk is, van rá észszerű magyarázat, hogy miért nem sikerülhetett a próbálkozás. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy más módon nem használhatjuk fel ezeket a módszereket életünk befolyásolására. És itt gyakorlati szempontból megint csak mellékes, hogy hogyan magyarázzuk a világ működését. Hiszen rengeteg más adat áll elménkben (vagy máshol) rendelkezésre, amelyek a nappali éber tudatot elkerülik, de szintén képesek biztosítani a céljaink eléréséhez szükséges tudnivalókat. Valójában innentől kezd izgalmassá és méllyé válni a fázis gyakorlata, és annak a célok elérésére gyakorolt hatása.

Persze ettől még a levegőben lóg a kérdés: mégis hogyan sikerült (állítólag) másoknak a számok megálmodása?

Erre csak találgatások vannak. Az egyik például, hogy ezeknek az embereknek mégiscsak szerencséjük volt. Mások azt mondanák, hogy az ő karmájukba már eleve dekódolva volt ez az életesemény.

Bárhogyan is, véleményem szerint kár lenne bárkit is lebeszélni, hogy próbálja megálmodni a számokat. Egyrészt biztosan lesznek, akik ezzel továbbra is kísérletezni fognak, hiszen túl nagy a kísértés. (Mindenesetre nem ajánlatos ezzel túl sok időt tölteni, hiszen más kérdésekkel és válaszokkal valódi hatást érhetünk el.) Másrészt ez egy óriási motiváció, és a lelkesedés elengedhetetlennek bizonyul a fázisba lépéshez, ami eleinte sokaknál hiányozhat. Harmadrészt pedig, 5-7 számot megtudni a fázisból, és felébredés után pontosan emlékezni rájuk, nem minden esetben egyszerű. Ezért ennek megkísérlése során a gyakorló rengeteg olyan tapasztalatra tesz szert, amiket kérőbb még kamatoztatni tud a belépés-, irányítás-, információszerzés-, emlékezés területén.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy soha többé nem fogok újra számok után kutatni a fázisban. Mint már említettem, a kísértés túl nagy, és 1-1 fázisélményt ezzel eltölteni még nem a világ vége. Ha pedig egyszer sikerrel járok, az OOBE – l i v e – tevékenységét akkor sem függeszteném fel, mert nem lennék képes elhagyni pénzért a szerelmet.

De most már ne csak rólam, és az én kísérleteimről legyen szó. Kedves olvasó, mi a helyzet veled: Te meg tudnád szerezni?

Forrás:
https://bhc.hu/magunkrol/sajtoszoba/sajtokozlemenyek/2012/hirlevelcikkek/agy-kapacitasa/